Vacature Bezorger AH Online Leiden Leiden


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_recruitmentWhats app nummer+31620861263

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Leiden

Functieomschrijving:

Als boodschappen bezorger voor AH Online in regio Leiden, bezorg jij boodschappen bij bedrijven en particulieren. Je laadt je bakwagen in en rijdt tijdens je dienst bij zo?n 15 adressen langs. De bonus van deze baan: door het tillen van de boodschappen en het traplopen, blijf je lekker fit. Je werkt helemaal zelfstandig op tijden dat het jou uitkomt. Dat maakt je een beetje ?eigen baas?. En daarnaast krijg je er een hoop leuke collega?s bij, die je onderweg of op het distributiecentrum tegenkomt.

AH Online bezorgt boodschappen van maandag tot en met zaterdag. Er zijn twee verschillende diensten. Binnen deze tijden werk je gemiddeld 6 tot 8 uur per dienst.

Ochtenddienst: diensttijden tussen 06:00 uur en 15:00 uur
Avonddienst: diensttijden tussen 15:00 uur en 23:00 uur

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je zal starten vanaf 22 jaar en ouder met een bruto uurloon van €13,46 per uur en na 13 weken €14,09 bruto per uur; Je heb recht op verschillende toeslagen;reiskosten,vakantiedagen/-geld en pensioenopbouw; Je kan werken op basis van jouw eigen beschikbaarheid; Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden binnen AH Online en Consolid.

Sector: Beveiliging

Functie: Chauffeur B

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature