Vacature Orderpicker Leiden


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Je nieuwe werkgever heeft een webshop en fysieke winkels met gereedschap, ijzerwaren, werkkleding en vele andere producten. Dit van oorsprong Brits bedrijf staat bekend als een organisatie met lage prijzen en een grote voorraad van artikelen. De doelstelling van je nieuwe werkgever is voor het einde van het jaar het aantal vestigingen verdubbeld te hebben en zo heel het land blij te maken met de producten die ze bij ons kopen.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Leiden

Functieomschrijving:

Werk jij altijd secuur en hou je er van om altijd druk bezig te zijn? Lees dan snel verder en neem contact met mij op!Als Orderpicker bij jouw nieuwe werkgever ga je aan de slag met de binnenkomende orders. Deze ga je verzamelen, inpakken en controleren. Tevens moet je de producten voor de winkels aanvullen, ze mogen natuurlijk niet zonder spullen komen te zitten!De orders waar je mee aan de slag bent gegaan zal je ook verzendklaar moeten maken. Het mooie van dit bedrijf is dat je niet alleen maar op 1 afdeling bezig bent. Tijdens je inwerk periode zal je op iedere afdeling het reilen en zeilen leren. Hierdoor kan je als er op een andere afdeling zich een probleem voordoet zonder enig obstakel daar uit de voeten en de dag redden!Orders picken; Orders verplaatsen; Producten aanvullen; Orders verzendklaar maken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Afwisselend werk; Fulltimedienstverband van 40uur per week; Een salaris van €1.847 per maand; Hele fijne werksfeer; Reiskostenvergoeding vanaf 10km; Goed bereikbaar met openbaar vervoer; Groei in je ontwikkeling door kennis op te doen op verschillende afdelingen;; Personeelskorting op de artikelen die wij verkopen; Goede pensioenregeling.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Magazijnmedewerker

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature