Leenders Loopbaancoaching Leiden


Heb je een vraag over problemen op je werk, je werkmotivatie of over een mogelijke loopbaanswitch? Wil je het daar eens over hebben in een persoonlijk gesprek?

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan, nu de arbeidsmarkt aantrekt?

Wordt het tijd voor een loopbaan-APK of het invullen van een werkdruktest?

Als ervaren loopbaanadviseur ga ik graag met jou in gesprek over je loopbaanvragen, eventueel in combinatie met thema’s zoals stress- en burnout. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dit kan de hele week tussen 9.00 en 17.30 uur, op maandag- of dinsdagavond of op zaterdagochtend.

Missie

Ik vind het boeiend om mensen te helpen hun werkelijke passie te ontdekken en deze te concretiseren in de dagelijkse leef- en werksituatie. Ik ben betrokken en nieuwsgierig naar wat er bij mensen leeft die een nieuwe koers willen gaan varen. Ieder mens is uniek. Mijn missie is unieke drijfveren, kwaliteiten en wensen naar boven te halen. Ik reik nieuwe mogelijkheden en inzichten aan om gewenste veranderingen aan te brengen om weer nieuwe stappen te kunnen zetten. Ik werk doelgericht naar een resultaat door een vertaalslag te maken van persoonlijke thema’s en patronen naar het meest krachtige en effectieve loopbaan- of toekomstperspectief.

Mijn Kernwaarden zijn:
betrokkenheid, integriteit, verantwoordelijkheid, doelgerichtheid, creativiteit

Contactgegevens

Drs. Marian Leenders
Leenders Loopbaancoaching
Dijkgravenlaan 9
2352 RN Leiderdorp
Telefoon: 071-5424910
Mobiel: 06-54666900
E-mail: info@leendersloopbaancoaching.nl

www.leendersloopbaancoaching.nl